Swart Langstme heeft een spannende dag achter de rug, maar de voorstelling van komende zaterdag 29 juni gaat wel door! In aangepaste vorm, dat wel, maar minstens zo fascinerend!

De reden van de last-minute aanpassing: Universal Music in Frankrijk heeft te elfder ure aangegeven dat de rechthebbenden (lees: Noir Désir) bezwaar maken tegen de koppeling van hun muziek aan het waargebeurde verhaal (de doodslag van een filmactrice door de zanger van de band) en daarom niet willen dat de rockopera wordt uitgevoerd.

Na uitvoerig overleg hebben we besloten deze wens te respecteren en de voorstelling aan te passen. De onderdelen waarbij liedjes van Noir Désir zouden worden gecovered, worden vervangen door eigen, nieuwe nummers. Op dit moment zijn alle makers van Swart Langstme onder hoogspanning bezig deze wijzigingen door te voeren. Maar ze zijn er zeker van dat dat gaat lukken en dat het een fantastische voorstelling wordt, met zinderende muziek en een ongelooflijk, maar waargebeurd verhaal.

De voorverkoop, die gisteren omwille van de gesprekken met Universal Music tijdelijk is stilgelegd, is inmiddels weer geopend. Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen. Zaterdagavond 20.00 uur Poppodium Romein: Swart Langstme!

De voorstelling die bíjna te spannend was om te mogen worden gespeeld!

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.